Korneel Mansis

Hallo, ik ben Korneel Mansis, bikefitter en eigenaar van Bikefitting Surplace. Zelf ben ik afgestudeerd als sportkinesitherapeut aan de UGent. Gaandeweg ben ik me gaan specialiseren in kracht- en conditietraining bij duursporters en bikefitting. Hierbij kan ik mijn kennis van het lichaam met mijn passie voor het fietsen combineren.

Bij een bikefitting is het immers belangrijk om de fiets naar het lichaam aan te passen en niet andersom. Een kwalitatieve bikefit begint dus steeds met een kennismakingsgesprek en een screening van het lichaam. Nadien wordt de huidige fietspositie geanalyseerd en gaan we samen de fiets aanpassen waar nodig. Dit omvat o.a. de juiste zadelhoogte, zadeldrukmeting, de positie van de schoenplaatjes, de hoogte van het stuur, de lengte van de stuurpen,…. Nadien bekijken we de nieuwe positie en bespreken we samen de gemaakte aanpassingen.

Momenteel bied ik mijn bikefitting services aan voor race-, gravel-, tijdrit-, trekking-, triatlonfietsen en mountainbikes. Je kan ook bij mij terecht voor trainingsadvies en oefenprogramma’s voor duursporters.

Heeft u zelf interesse of kent u iemand, neem vrijblijvend contact met mij op.

Maak een afspraak

Verzenden